Fără categorie

 • Cutii Art Nouveau

  Noi credem că ciocolata belgiană e o formă de artă, iar ambalajul cadoului pe care-l oferi merită să spună și el o poveste. De aceea, Colecția de cutii cadou cu ciocolată Leonidas Art Nouveau își propune să readucă în prim-plan farmecul Europei de început de secol 20: cutii de praline cu un discret parfum de melancolie. Perfecte de dăruit pentru cei care apreciază finețea și subtilitatea, dar și gustul impecabil al pralinelor belgiene.

  Detalii
 • Cutii Ballotins

  Clasicele ballotins au fost special inventate pentru a scoate în evidență savoarea pralinelor Leonidas.

  Detalii
 • Cutii Bijoux & Love

  Da, pralinele sunt bijuterii. Iar Colecția Leonidas Bijoux scoate cel mai bine în evidență strălucirea și dstincția pralinelor.

  Detalii
 • Cutii Heritage

  Heritage înseamnă moștenirea gustului tradițional al ciocolatei belgiene. Înseamnă rețeta originală Leonidas, pe care o respectăm de patru generații. Indiferent de ocazia cu care vrei să le oferi, cutiile cadou cu ciocolată, din colecția Heritage, promit să încânte și să impresioneze. O varietate de praline dintre cele mai fine, asortate de către ciocolatierii Leonidas în colecții delicioase, vor fi sunt gata să-i facă să se îndrăgostească de ciocolata belgiană chiar și pe cei mai pretențioși destinatari.

  Detalii
 • Cutii Moment Cacao

  100% unt de cacao nu este doar o deviză, ci este esența Leonidas. Reunite sub această colecție sunt acele cadouri pentru împătimiții de ciocolată fină.

  Detalii