Am lansat catalogul Leonidas 1-8 Martie 2016

Catalog-1-8-Martie-2016-Leonidas

Din momentul în care am intrat pe piața ciocolatei premium din România, am avut ambiția permanentă de a inova, de a aduce ceva nou cu fiecare ocazie. Nu doar în materie de produse. Dar și la nivel de comunicare.

Ideea lansării de cataloage de sezon pentru cadourile Leonidas mi-a venit uitându-mă întâmplător pe o revistă de fashion, într-o sală de așteptare. Totul în acea lume este glamorous, stilat și hipnotizant – în același timp. Universul acesta mi-a definit cum nu se putea mai bine poziționarea pe care Leonidas trebuia să o aibă în România: classy! Păstrând totuși „abordabilul”, aproape de consumator, „Pret-a-Porter”.

Am început oarecum timid, cu un catalog pe an, de Crăciun. Iar impactul, mai ales în lumea corporate a fost extrem de pozitiv. Manageri obișnuiți cu cataloage de papetărie, produse industriale sau Hi-tech, aveau acum în față un catalog de…praline. Cutii cadou, ballotins, coșuri cadou, specialități belgiene – un adevărat spectacol! Și o noutate pentru angajații lor care urmau să deguste Leonidas.

De atunci, de la primul material, a devenit un obicei să lansăm 3-4 cataloage anual, în momentele esențiale. Iar prietenii noștri s-au obișnuit să insiste pentru acest catalog, încă dinainte de a-l lansa oficial.

Unul dintre acele momente speciale este și perioada de început de primăvară. 1-8 martie rămâne sărbătoarea exclusivă a românilor. Iar din toată forfota aceasta – în care domnii dar și doamnele aleargă după un mărțișor, flori și / sau o mică atenție – Leonidas Ciocolată Belgiană nu putea lipsi.

Oricare moment din an este potrivit pentru a dărui și mai ales a primi ciocolată. Dar parcă 1 și 8 Martie (alături de Craciun) sunt cele mai bune momente. Nu mai insist asupra calității Leonidas, de data aceasta vă las pe voi să alegeți ce este mai bun din Catalogul Leonidas Primăvară 2016.

Vă aștept în ciocolaterii!