Leonidas România

Leonidas România – despre noi

 

Leonidas este singura ciocolaterie din România care oferă peste 40 de modalităţi de ambalare tip cadou, de la cutii standard, până la ediţie limitată, pe care le poţi oferi la ocazii speciale, le poţi dărui celor dragi sau îți poţi face chiar ţie un cadou special.

În prezent, Leonidas România Ciocolată Belgiană este în plin proces de consolidare pe piața din Romania. In București funcționează 2 ciocolaterii și, în același timp, avem ciocolaterii deschise marile orașe ale tării (Iași, Timișoara, Cluj-Napoca) dar și planuri concrete de a ajunge la cât mai mulți iubitori de ciocolată de calitate, inclusiv în orașele de mărime medie din România.

Mai mult decât atât, Leonidas Ciocolată Belgiană a implementat în România, în premieră, conceptul LCC (Leonidas Chocolate&Cafe) pentru prima dată în Iași (2014), iar în 2015 la Cluj-Napoca și Timișoara care functioneaza sub același concept.

Din 2009 și până în prezent am captat încrederea multor iubitori de praline pe piața din România, încercând totodată să îi facem pe cei care ne trec pragul să se gândească la Leonidas ca prima opțiune de cadou pentru cei dragi.

0
    0
    Cosul tau